Goedemorgen

dec 11, 2015 | Algemeen

DSCF8815 - kopieZo ziet het atelier er elke ochtend uit als ik binnen kom. De kerstboomlichtjes geven al een warm gevoel en de etalagepop (mijn gezelschap sinds de Sinterklaas surprise van vorig jaar) staat geduldig in het donker te wachten. De gebedsvlaggetjes uit Nepal geven aan dat het hier elke dag een feestje is om te mogen werken. Zo af en toe spijbel ik om een uurtje te schaatsen maar verder ben ik vijf hele dagen in de week met veel plezier aan het werk.

Maar nu is het weekend en dat is ook fijn. Tijd om met andere dingen bezig te zijn en wellicht weer nieuwe ideeën te krijgen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.