Gratis patroon en een leuke kerstkaart

dec 9, 2011 | Algemeen

 

Vorig jaar trakteerde ik op een kerstpatroontje als je me een leuke kaart stuurde. Nog elke dag geniet ik van jullie kaarten die de muur opsieren. Het patroon van de ZINGENDE ENGEL kun je nu downloaden. Misschien vind je deze drukke decembermaand nog tijd om er iets leuks mee te doen.

 

 

 

Dit jaar heb ik prachtige kerstkaarten om te sturen. Wil je zo’n leuke kaart dan mag je me een (kerst)kaart sturen met daarop ook je eigen adres. Een postzegel bijsluiten is niet nodig. Je krijgt een persoonlijk bericht uit het atelier thuisgestuurd. In januari laat ik onze kinderen de twee mooiste kaarten kiezen. Diegenen mogen een pakket uitzoeken. Zou de postbode weer zoveel post komen brengen? Ik verheug me er nu al op.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.