Gratis patroon van kettingen voor je

jun 11, 2012 | Algemeen

Bij een rommelwinkel stonden deze twee displays voor kettingen die een grote aantrekkingskracht op me hadden. Voor een euro mochten ze beide mee naar huis. De BLOEMEN KETTING leek wel gemaakt voor de grootste display. Dit patroon gaf ik vorig jaar weg voor mijn verjaardag.  En voor de kleinste maakte ik het weekend een Kabouterketting van een wolkraal. De armen en benen zijn gemaakt van kraaltjes. Hier staat een bak vol uit de tijd dat de kinderen nog klein waren. Met een beetje fantasie kun je er ook sleutelhangers en tassenhangers van maken. Hier kun je het patroon van de KABOUTERKETTING downloaden.

Veel plezier ermee!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.