Gratis patroonblad

mei 25, 2018 | Algemeen

De botanische stijl is op dit moment helemaal hip. Overal waar je komt zie je patronen van bladeren en mag je, volgens de laatste trends, je hele huis vol zetten met planten. Nu doe ik niet aan alle trends mee maar dit is wel heel erg leuk. Ik heb me gestort op het stekken van kamerplantjes en het opknappen van de verwaarloosde planten van de schoondochters. Volgens mijn gezin zit ik in een “groene periode”.

Om deze “groene periode” met jullie te delen heb ik een patroonblad gemaakt van het blad van de gatenplant. Leuk om als afscheidscadeautje aan de juf of meester te geven of om lekker zelf te houden. Ze doen het goed op een vaasje zonder water maar er gaat natuurlijk niets boven een echte groene plant.

Hier kun je het patroonblad downloaden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.