Gratis patroonblad

sep 30, 2014 | Algemeen

DSCF5661Hoera! Ik ben jarig en trakteer op een patroonblad van ZEN. Heel eenvoudig om te maken en misschien ook wel heel rustgevend. In deze drukke tijd van het jaar kan ik ook wel wat Zen gebruiken. Overal open dagen en leuke beurzen. Maar ook overal inspiratie buiten en de herfst die in de lucht hangt. Wat toch mooi om in de herfst jarig te zijn, helemaal als het ook nog mooi weer is!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.