Haakwerk

apr 1, 2014 | Algemeen

HAAKWERKDSCF4812Sinds een paar weken hield ik me bezig met een regenbooghaakwerk. Het was nogal een puzzel en regelmatig was ik de tel kwijt of ging poes ermee vandoor. Maar nu is hij eindelijk klaar en prijkt de 50 cm grote ring voor de deur van het atelier.

En terwijl ik mijn haakwerk op de foto zette ontdekte ik dat de oude compostbak er eigenlijk best leuk uit ziet. Dus die mocht ook op de foto. Deze week ga ik werken aan de voorraad en alvast nieuwe pakketten voor de zomer maken. En als de zon op de tuintafel schijnt verplaats ik het werk naar buiten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.