Handwerkbeurs

feb 17, 2013 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe handwerkbeurs, dat is kijken en genieten van alles op het gebied van handwerken. Terwijl Albert en mijn vader zich vermaakten in Zwolle liep ik met mijn moeder over de beurs. Handwerkatelier Sari, Atelier Poppejans en Atelier de Klaproos hadden weer de mooiste kramen weten te maken. Alles mooi inrichten met hoogte en diepte is een hele kunst en kost veel tijd. Maar het is ze ook deze keer weer gelukt! Op de beurs ontmoette ik voor het eerst Albèrtje van Knutselpret en Gera van Septemberspring. Wat toch leuk om elkaar nu eens in het echt te zien. We maakten ook kennis met Trollenwol, de nieuwe klant uit Driebergen die een kraam gevuld met prachtige garens had. Door de drukte ben ik helaas mensen mis gelopen zoals Marlinda van Haakjedraakje. Toch was het een geslaagde beurs waar ik volgend jaar zeker weer heen ga. Thuis gekomen lag er een leuke verrassing op de mat maar daar vertel ik de volgende keer over.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.