Hartenhanger en een knuffel uit liefde

aug 21, 2020 | Algemeen

Deze vrolijke hartenhanger in pastel regenboogkleuren is te koop bij Niels Holgersson. Onder de hanger hangt een houten klok en twee parelmoerkralen. Volgende week vrijdag komen er nieuwe pakketten uit en bij één van deze pakketten zal deze hanger mooi passen.

En wat is een leven zonder knuffels? Simone Wentink maakte voor ouders die in het Ronald mc Donald huis in Rotterdam verblijven deze Klavertjes Vier uit het patronenboekje 1. Ze heeft zelf lang in het Ronald mc Donald huis gezeten en wist uit ervaring hoe leuk zo’n verrassing kan zijn. Dank je wel dat ik jouw foto mag delen, Simone. Ik weet zeker dat je een aantal mensen hebt blij gemaakt met deze sleutelhanger.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.