Hartverwarmend

mei 4, 2015 | Algemeen

DSCF7314Het is hartverwarmend hoeveel mensen een patroon van het Knuffelpopje hebben gekocht of een donatie deden voor Diyo Nepal. Vanmorgen tikte de teller al 700 euro aan! De actie blijft gewoon door gaan want ook al horen we steeds minder over Nepal in het journaal, er is veel hulp nodig na de aardbeving. We kunnen niet de hele wereld redden maar samen kunnen we heel veel bereiken.

Atelier de Marlijn in Sassenheim verkoopt kant-en-klare Knuffelpopjes. Het volledige bedrag komt ook ten goede aan de stichting Diyo Nepal. Een geweldig leuk initiatief van haar omdat niet iedereen in de gelegenheid is zo’n lief popje te maken.

logo

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.