Hawaï

sep 27, 2013 | Algemeen

palmbomenWat doe je met de koker waar de nieuwe vloer van het atelier omheen zat? Een palmboom maken door er varens bovenin te steken. Komt dat even mooi uit want we hebben een Hawaï weekend in de tuin om verjaardagen te vieren. Met veel gezellige verlichting, kaarsen, gehuurde heater, koud buffet en vrolijk verklede mensen. Maandag ben ik echt jarig en dan geef ik hier een gratis patroon weg om te downloaden. Hou de site dus in de gaten.

Het was mooie drukke week in het atelier. Veel bestellingen en veel pakketten gemaakt. Een nieuw ontwerp uit de naaimand getoverd en bestellingen van verschillende leveranciers ontvangen. Vanaf nu heb ik ook een klant in Emmen: Juffrouw Priegel. Haar website is nog in de maak maar zodra die online is maak ik er hier melding van. Wens ik jullie een zonnig weekend toe en tot maandag!

ww

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.