Hazelnoten

sep 14, 2015 | Algemeen

DSCF85191024px-Curculio_nucum01Het was een heerlijk nazomer weekend. De hele dag konden we buiten zijn en allerlei leuke weekend dingen doen. Mini hondje van zoon en schoondochter kwam weer logeren dus ik maakte lange wandelingen. Op één van die wandelingen nam ik een tas mee om hazelnoten te zoeken. Het is een rijkelijke oogst geworden. Eerst moest ik de noten uitzoeken want de Hazelnootboorder ( een klein bruin snuitkevertje) heeft een eitje in verschillende noten gelegd toen de buitenkant nog zacht was. Nu de larve naar buiten is gekropen is de noot niet meer eetbaar. De mand met noten ligt nu te drogen in de vensterbank. Over twee weken ga ik ze kraken en roosteren. Een heerlijke vervanger voor als je geen vlees eet. Natuurlijk moest het ontwerp van het Hazelnootje even op de foto in de gevulde mand.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.