Heel veel kralen en prachtig kerstlint

nov 18, 2011 | Algemeen

 

Al met al was het toch weer een drukke week in het atelier. Er werden veel pakketten gemaakt en er gingen veel pakketten de deur uit. De voorraad kralen was zodanig geslonken dat ik met spoed een bestelling bij de groothandel plaatste. Vandaag kwamen de kralen binnen. Het is een feest om zo’n doos uit te mogen pakken. Helemaal omdat ik wist dat ik voor mezelf ook iets leuks had besteld. Kerstlintjes. Het is nu nog een raadsel wat ik ermee ga doen maar het staat voor me op het bureau. Alleen dat al is genieten.

Volgende week belooft een heel bijzondere week te worden waarin ik misschien ook wel bijzondere inspiratie zal opdoen. Daarover vertel ik later meer.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.