HEERLIJK IN HET ATELIER AAN HET WERK

aug 7, 2012 | Algemeen

Wat is het toch genieten om weer volop in het atelier aan het werk te zijn.  Het ontwerp dat sinds de vakantie in mijn hoofd zat is inmiddels uitgewerkt en ze staat hier geurend naast me. Geurend, want het wordt een Kruidenvrouwtje. Ik vond twee mooi rollen stof die precies de juiste kleuren hadden. Nu nog op zoek naar de bijpassende kruiden om die in het groot in te kopen. Daarvoor onderneem ik straks een fietstochtje naar de Toko. Het ontwerp zal pas 31 oktober uitkomen maar met het verzamelen van de materialen moet je altijd vroeg beginnen. De naaimachine staat klaar om de rokjes en mantels voor de extra voorbeelden te naaien. Helaas zijn mijn naaimachine en ik niet zulke goed vrienden. Sinds de vorige tijdens een naaiwerkje in brand vloog heb ik deze tweedehands aangeschaft. Hij ziet er prachtig en degelijk uit maar is een ondeugd die me plaagt met kapotte naalden, lussen en knopen. Ooit hopen we aan elkaar te wennen en vrede te sluiten.

Van Lia kreeg ik een mooie foto van Maya. Het blijft een lief ontwerp en deze week zijn er ook weer een aantal patroonbladen van haar besteld. Hierdoor loopt het bedrag voor het goede doel nog steeds op.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.