Herders

aug 14, 2013 | Algemeen

pippiIn het atelier wordt weer heerlijk gewerkt. De kersticoon wordt uitgebreid met herders en schapen. Zo kan het een compleet tafereel worden. Als zo’n idee opkomt kan ik er helemaal voor gaan en ben niet meer te stoppen. Gelukkig waren alle materialen in het magazijn voorradig zodat er gelijk aan begonnen kon worden. Wat stokjes uit de tuin voor de herdersstaf en knutselen maar. Nu ligt alles klaar om op patroon gezet te worden. Samen met nog een stapel kopieerwerk gaat het vanmiddag in de fietsmand om na een mooi fietstochtje langs het water bij de drukker terecht te komen.

patronen

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.