Herfst, herfst, wat heb je te koop.

jun 7, 2022 | Algemeen

Vandaag hoorde ik mezelf dit liedje zingen en dat kwam natuurlijk door de harde wind. In het atelier worden geen zakken vol met wind verkocht. Hier worden zakken vol mooie pakketten gevuld maar daarvoor moeten eerst patronen gecontroleerd worden. Soms schrijf ik er namelijk heel bijzonder vreemde dingen in, vergeet letters of schrijf te veel letters. Dan is het fijn dat twee collega’s er kritisch naar kijken en correcties doorgeven. Ondertussen bestel ik meters vilt, snijd ze in lapjes en vul alvast de kleine zakjes met toevoegingen. Over een poosje zullen deze bakken leeg zijn en de zakjes gevuld liggen te wachten tot jullie er wat moois van gaan maken. Herfst, herfst, wat heb je te koop? Nou heel veel mooie kabouters, wacht maar af.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.