Herfstachtig

sep 25, 2015 | Algemeen

DSCF8558 (2)
Er zijn weer leuke dingen te vertellen. Zo is er een nieuw verkooppunt van de pakketten bij gekomen. Dat is Het Vrolijke Nest in Hilversum. Het logo ziet er al prachtig uit en naast mijn pakketten worden er meer mooie producten verkocht.

De Boekerij in Zutphen neemt vandaag en morgen deel aan een herfstevenement in hun straat. Dat wordt vast herfstachtig mooi. Ze zijn al jaren een trouwe klant van me en zijn een echte antroposofische winkel die ik nog steeds een keer wil bezoeken.

In de etalage van Atelier Pippilotta is het ook herfstachtig geworden. Er komen steeds meer mooie schatten uit de natuur bij. Nu het af en toe buiten al flink herfstig kan zijn is het genieten hier van alle warme herfstkleuren.

De_Boekerij_Zutphenhet-vrolijke-nestje-icon

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.