Herfstaster

okt 11, 2021 | Algemeen

Als je erop let zie je overal herfstasters bloeien want dit is de tijd. Die van ons had maar twee takken waarvan ik er één heb afgeknipt voor in het atelier. De plant krijgt na de bloei een andere plek want hij is niet op zijn plek onder de appelboom. Ooit bloeide hij weelderig en stond model voor dit ontwerp.

Het kindje met de Herfstaster is een bewerkelijk pakket om te maken. De bloemen vragen wat meer tijd maar het resultaat is dan ook heel leuk. Hij steekt mooi af tussen het groen, rood en oranje van de herfstkleuren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.