Herfstaster en Kreadoe

okt 30, 2015 | Algemeen

DSCF8682 (2)In een hoekje van de tuin staat de herfstaster. En laat ie nou precies dezelfde kleuren hebben als het ontwerp dat ik van de herfstaster heb gemaakt. Daar moet een foto van gemaakt worden!

 

Ben jij al naar de Kreadoe geweest? Morgen ga ik samen met mijn zusje heen en pakketten naleveren. Er is al twee keer een nalevering hier thuis weg gehaald maar ik moet natuurlijk zelf ook heen. Het is veel te leuk om me onder te dompelen in al die creativiteit en misschien nog nieuwe ideeën op te doen. Wie weet zie ik je morgen!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.