Herfstventje

sep 8, 2017 | Algemeen

Het knutselseizoen is nu echt aangebroken. Regen viel onophoudelijk uit de hemel op het dak van het atelier. Daarbinnen was het warm, licht en gezellig. Er werd hard gewerkt want er kwamen veel bestellingen binnen deze week. Ook het Herfstventje werd veel besteld. Het is een lief mannetje met een grote houten kraal als hoofd en een gebreid mutsje en eikel. De winterversie is ook al ontworpen en daarna komt er nog een lente- en zomerventje. Uiteindelijk zullen ze samen de seizoenen rond dansen.

Mocht je het Herfstventje nog live willen zien: Handwerkatelier Sari in Den Haag heeft zaterdag haar laatste open dag.

Heel wat kilometers verderop kun je hem zien bij Atelier Niels Holgersson in Oosterstreek, Friesland. Daar kun je je ook in herfstsferen dompelen en genieten van prachtige seizoenstafels en heel veel mooie viltpakketten en materialen. Hier kun je deze zaterdag en zondag terecht om je knutselmand te vullen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.