Het is bijna zover

aug 29, 2011 | Algemeen

Donderdag komen er zeven nieuwe ontwerpen uit. De winkels hebben de nieuwsbrief inmiddels ontvangen. Ze kunnen vast bestellen zodat de pakketten deze week ook al in de winkel liggen. De reacties tot nu toe zijn positief. Met zeven verschillende ontwerpen zit er voor iedereen wel wat bij. Donderdag staan ze in alle vroegte hier op de site. Voorgeprogrammeerd, zodat ik niet in alle vroegte hoef op te staan.

Het atelier lijkt door de bestellingen meer op een pakhuis. Overal staan dozen. Vanmorgen lag ik al languit in het magazijn toen ik over een uitstekende flap van een doos struikelde. Tussen de bedrijven door kwam een vriendin uit de straat een zelfgemaakt Frambozenkindje brengen. Het is zo’n schatje dat ik hem hier ook laat zien. Hij krijgt natuurlijk een mooi plaatsje in het atelier.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.