Het mooiste telefoontje van de week

jun 10, 2011 | Algemeen

Het beloofde een zonnige morgen te worden dus maakte ik snel het werk in het atelier klaar. Daarna verhuisde ik met m’n naaimand naar de tuintafel onder de appelboom. Met een kop koffie erbij en de hond en poezen in de buurt kon ik heerlijk werken aan het maken van voorbeelden.

De telefoon leg ik daarbij meestal in de naaimand. Regelmatig belt een winkel voor een bestelling of een klant die vragen heeft over het maken van een pakket. Maar het mooiste telefoontje kreeg ik begin van de middag. Albert was weer veilig terug uit Berlijn en ik kon hem komen ophalen.

Na zo’n week heb je elkaar heel wat te vertellen. Maar al mijn verhalen vielen in het niet bij die van Albert. Op woensdagmorgen was zijn bus opeens verdwenen. Dat moet een heel rare gewaarwording zijn geweest. Hij was weg gesleept op last van de Polizei vanwege een barst in een zijraam.  Albert moest in de metro door Berlijn, nieuw raam regelen, nieuw vervoer voor de groep regelen etc etc. Donderdag had hij zijn bus weer terug. De blijdschap was van korte duur want een paar uur later werd er ingebroken in de bus. De tomtom, camera en spullen van leerlingen werden gestolen. De Polizei moest er weer bij komen en de terugreis werd een paar uur uitgesteld.

Ik wist van niets en zat (on)geduldig te wachten tot mijn telefoon zou gaan. Kun je je nu voorstellen dat ik het mooiste telefoontje van de week heb gehad? Het gezin is weer helemaal compleet. Ik wens jullie fijn Pinksterdagen toe en tot volgende week!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.