Het Vlinderparadijs

mei 18, 2012 | Algemeen

We hebben een leuk en inspirerend uitje gehad vandaag. Naar het Vlinderparadijs in Havelte. In de tropische kas fladderden honderden vlinders in de prachtigste kleuren rond tussen felgekleurde bloemen. Na even zoeken zagen we ook grote rupsen zich rond eten in de bladeren van de bananenbomen. Door zere voeten werd het voor mij een blotevoetenwandeling waardoor het nog exotischer aan deed. Bij de uitgang kochten we nog wat souvenirs. Een oranjetipje, smaragdkever en fruitkever. Ze zijn een natuurlijke dood gestorven in de vlindertuin en krijgen straks een mooi plaatsje in onze gang.

Natuurlijk bood dit alles weer inspiratie. De encyclopedie die ik toegestuurd kreeg van Dorinda werd er thuis bij gepakt. Met wat bijpassende kleuren vilt en een de ontwerptekening ga ik aan de slag. Wie weet komt er in de herfst een mooi vlinderpakket bij.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.