Het was een mooie tijd

feb 13, 2012 | Algemeen

Half december werd Alberts contract niet verlengd waardoor hij werkloos raakte. Hij bleek een lieftallige assistent te zijn. Elke ochtend bracht hij koffie in het atelier en verder nam hij de honneurs in het huishouden waar. Daardoor kon ik elke middag even gaan schaatsen (foto is gemaakt door schaatsvriendin Alice). Deze week begint hij met werken bij een ander touringcar bedrijf. Hoewel we heel blij zijn dat hij weer werk heeft zullen we de gezelligheid toch missen. Het waren twee mooie en rustgevende maanden.

Met de hond gaat het redelijk. Ze heeft het zwaar gehad na de operatie en het lopen gaat nog steeds niet gemakkelijk. Ze geniet wel van de extra aandacht die ze krijgt.

Morgen is het Valentijnsdag. Daarvoor kun je hier het patroon van een hartje downloaden dat bij de gratis patronen staat.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.