Hip gestyled

sep 12, 2011 | Algemeen

“Zeg mam, mag ik mijn kamer in een andere kleur sausen?” Dat was de vraag van onze dochter. Ze wil in de toekomst interieur styliste worden dus vonden we het een goed idee. Na een middagje met haar vriend aan het schilderen te zijn geweest kwam de volgende vraag. “Zeg mam, kun jij behangen?” Als leek op behang gebied ben ik het weekend begonnen met behangen. Op patroon nog wel. Het sauswerk werd nog wat bijgewerkt en nu heeft de kamer een volwassen uitstraling gekregen. Het stylen doet ze zelf. Ze loopt stage bij een woonwarenhuis en richt daar woonhoeken in. Dus dat zal helemaal goed komen.

Als ze nou eens etaleur werd, zat ik vanmorgen te mijmeren. En ik zag al antroposofische ingerichte etalages voor me. Met ontwerpen van Atelier Pippilotta erin verwerkt op mooie verhogingen van door Albert gezaagde boomstammen. Maar dochter vindt dat vast niet hip genoeg. En gelijk heeft ze. Ze moet haar eigen koers varen. Dus is ze heerlijk haar kamer aan het stylen terwijl de grijze verf nog op haar handen zit en de witte saus in haar haren prijkt.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.