Hip & Happy

mei 18, 2015 | Algemeen

20150516_122831Zaterdag bezochten Albert en ik de Hip&Happening markt in Appingedam. Verrassend veel leuke kraampjes en heel veel creativiteit en gezelligheid. En tot mijn verrassing kwam ik een bekende van de Oertijdmarkt tegen met een leuke actie voor Diyo Nepal. Jeanine beschildert stenen en ik ben er helemaal weg van. Haar man is ook creatief en heeft onder ander de Lucky-Stars voor Nepal gemaakt.

20150516_131144Even verderop stond Melissa van het Magisch Rondje. Het blijft leuk om mijn eigen pakketten te zien liggen op een kraam. Wist je dat er in haar winkel ook cursussen worden gegeven voor het maken van Zonnekindpoppen?

IMG-20150515-WA0000Waar je ook cursussen kunt volgen is bij Atelier Constance in Haastrecht. Sinds kort heeft ze een winkel aan de Kleine Haven in Haastrecht.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.