Hout

mrt 18, 2013 | Algemeen

DSCF1028Eindelijk is daar even de zon. Een mooie gelegenheid om wat foto’s te maken. Hierboven zie je de decoratieplank. Hij is gemaakt van steigerhout dat zorgt voor een robuuste uitstraling. De vormgeving is organisch zodat het heel goed past bij de vilten poppen.

Hieronder hout dat echt uniek is. De Babyengel ligt in een schijf van een holle boom. De andere schijf had ook een gat dat leek op de vleugels van een vlinder. Na er een poosje naar gekeken te hebben besloot ik er een vlinder in te maken. Mocht je belangstelling hebben dan kun je me mailen.

babyengel1

hout met vlinder

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.