Houten ornamenten

jun 9, 2020 | Algemeen

We hebben weer houten schijven te koop voor op de seizoenstafel. De holle boom heeft drie jaar liggen drogen in de schuur en Albert heeft er prachtige ornamenten van gezaagd. Ze zijn heel decoratief doordat de vormen grillig en natuurlijk zijn. Eventueel kun je ze insmeren met olie zodat de jaarringen nog mooier tevoorschijn komen. De dikte varieert tussen de 4 en 6 cm maar de meeste schijven zijn 5 cm dik.

Omdat er de vorig keer meer vraag dan aanbod was werk ik op volgorde van binnenkomst van de mail. Ze hebben lang genoeg gedroogd en ik verwacht niet dat er scheuren (bij) komen in het hout maar dat kan ik niet garanderen. We zullen ze heel zorgvuldig verpakken maar het versturen is voor eigen risico. Ophalen aan huis mag ook.

De schijven zijn allemaal verkocht dus we gaan op zoek naar een nieuwe boom die geschikt is.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.