Houten schijven

sep 4, 2017 | Algemeen

Nadat Albert de grote berk in schijven heeft gezaagd hebben we ze een poos laten drogen in het atelier. Ze zijn prachtig om te gebruiken op de seizoenstafel, aan de muur of in de vensterbank. Je kunt ze zelf nog gladder schuren en in de olie zetten maar ruw en onbewerkt zijn ze ook prachtig. Als je twee lange spijkers of stokjes in de achterkant maakt kan de schijf zelfstandig blijven staan. Ik kan niet garanderen dat er geen scheur in de schijf zal komen omdat het nadrogen nog lang kan duren. Maar eerlijk gezegd verwacht ik dan niet. De schijven die ik zelf al jaren heb zijn nog allemaal heel. Mocht je belangstelling hebben voor een schijf dan mag je mailen naar info@atelierpippilotta.nl

Alle schijven zijn inmiddels verkocht.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.