Huiselijkheid

dec 9, 2013 | Algemeen

DSCF4261Er was vandaag iets ongewoons aan de hand. Ik had geen zin om in het atelier aan het werk te zijn. De woonkamer had een grote aantrekkingskracht op me. Daarom verplaatste het werk zich daarheen. Onder andere zakjes met kralen en konijnenstaartjes inpakken voor het voorjaar en twee nieuwe ideeën voor volgend jaar kerst opschrijven.

Die ideeën kwamen gisteren op de Weihnachtsmarkt in Bremen. We genoten van kramen vol nostalgie en vooral in het donker was het sprookjesachtig. Overal lichtjes, muziek, kaarsen en heel veel eten en drinken.

Misschien dat de woonkamer vol huiselijkheid daarom zo’n aantrekkingskracht op me had. Het is nog wat vroeg voor de kerstboom maar het liefst zou ik hem vandaag al opzetten. Eens kijken hoe lang ik mijn geduld kan bewaren. Vast wel een dag of drie …

 

 

 

 

20131208_17382420131208_173624

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.