Hulstvrouwtje

dec 20, 2021 | Algemeen

Vandaag staat de Hulstvrouwtje in het zonnetje. Ze was eigenlijk bedoeld als Schatkist (is tijdelijk) pakket omdat ik maar één rolletje van het lint had liggen. Maar toen ze klaar was besloot ik haar toch in de vaste collectie te doen. Ze is 10 cm hoog en eenvoudig om te maken.

Ik wens je een goede week naar kerst toe en mag ik andere “Nieuwe Maatregelen” met je delen die ik tegenkwam op internet?

Luister naar je hart, altijd.

Verbind je met jezelf, met anderen, met het geheel.

Omarm jezelf, je eigen weten.

Vertrouw je innerlijk kompas.

Kies voor licht, liefde en schoonheid.

Glimlach naar iedereen die je tegenkomt.

Breng jezelf in. Je eigen energie.

Draag bij aan een wereld gevuld met liefde.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.