IJsvogelmannetje

okt 30, 2017 | Algemeen

Dank jullie wel voor de lieve en leuke reacties op mijn nieuwe pakketten. Ontwerpen bedenken en uitwerken is een intensieve bezigheid dus die reacties maken me erg blij! Vooral het IJsvogelmannetje was een hele klus. Er zat een idee in mijn hoofd en het was lastig om de juiste vorm vleugels te krijgen. Bij onder andere www.ijsvogels.nl vond ik mooie foto’s die ik hiervoor kon gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu is de ijsvogel niet speciaal een wintervogel maar ik vond de kleuren mooi voor dit jaargetijde. Van buren weet ik dat er regelmatig een ijsvogeltje achter ons huizenblok zit. Ik heb hem hier nog niet gezien, wel in het Asserbos waar mijn mtb af en toe een fietstochtje heen maakt. Hij zit vaak bij het water te wachten op visjes. Vandaar dat het IJsvogelmannetje een hengel en vissen bij zich heeft. Het blijft bijzonder om dit mooi gekleurde vogeltje te spotten in ons eigen land.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.