Ik ben jarig en trakteer op een gratis patroon

sep 30, 2021 | Algemeen

Vandaag ben ik jarig! Dat wil ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom trakteer ik op een gratis patroon dat je kunt downloaden.

Wat is er nu toepasselijker dan Sara die de mosterd haalt als je 50 jaar ben geworden. Met een beetje fantasie kun je er ook een Abraham van maken. Of je maakt haar in andere kleuren en zet haar op een potje jam of honing voor een zieke. Veel plezier met het patroon!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.