Ik doe een boekje open

jul 16, 2011 | Algemeen

Nu het zomervakantie is ga ik het ook wat rustiger aan doen. Het atelier ligt er netjes en opgeruimd bij. Het is tijd om uit te rusten na hard werken. De handwerkmand blijft even onaangeroerd staan. Maar in mijn hoofd gaat het gewoon door. Want inspiratie hou je nu eenmaal niet tegen. Daarom heb ik altijd een ideeënboekje bij de hand. In 2005 kreeg ik het boekje van Gera van Septemberspring. Sindsdien teken, schrijf en plak ik er bijna wekelijks in. Het is een prachtig document van de laatste jaren geworden. Alleen heeft het boekje zijn langste tijd gehad: het is bijna vol. Een teken dat ik nog steeds inspiratie en ideeën heb. Een nieuw exemplaar ligt al te wachten. Nog helemaal leeg om straks gevuld te worden met kleurige tekeningen en foto’s.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.