Ik ging op vakantie en nam mee…

Geplaatst op: 4 augustus 2011

 

Mijn lieve man, vijf geweldig lieve pubers, een minicaravan en twee tenten. Twee weken kampeerden we zonder echt mooi weer. Maar leuk hebben we het wel gehad. Door de vrijkaarten die we hadden voor Bobbejaanland konden in elk geval de kinderen twee keer het park bezoeken. We bezochten de vogeltjesmarkt in Antwerpen, sportten veel op de camping en deden bordspelletjes. Albert en ik bezochten samen Atelier Klein Duimpje in Antwerpen. Net als negen jaar geleden werden we hartelijk door Ann onthaald. Dit keer kregen we een rondleiding door haar toekomstige atelier. We hebben beloofd bij de opening in 2012 aanwezig te zijn. Nu is het atelier nog niets anders dan een leegstand pand. Maar Ann vertelde over de plannen en het wordt ongetwijfeld prachtig.

De naaimand ging niet mee op vakantie en inspiratie heb ik ook niet opgedaan. In de vakantie zijn mijn gedachten helemaal niet bij het vilt geweest en was ik helemaal los van het atelier. Zo maak ik mijn hoofd helemaal leeg voor het komende jaar.

Nu we weer thuis zijn ben ik elke dag even in het atelier. We hebben deze week nog samen vakantie maar mijn vertrouwde atelier heeft een grote aantrekkingskracht. De deur staat wijd open, de hond ligt er weer op de mat en poes bewoont de etalage weer. De zon droogde in rap tempo de vakantiewas en we zijn bezig met een nieuw tuinproject. Op dit moment heb ik blaren op mijn vingers van het spitten en graven. En volgende week…..dan begin ik aan een winter icoon.

Pin It on Pinterest