Ik heb een hobby

aug 23, 2013 | Algemeen

hobbyIk heb een Hobby voor de etalage staan. Mijn ouders kamperen een paar dagen met de caravan bij ons op de oprit en het is reuze gezellig. ’s Avonds zitten we tot laat in de tuin bij de vuurkorf en overdag is er ook genoeg te doen. Zo fietst mijn vader voor me maar het postkantoor en vouwt een stapel patronen voor me weg. Mijn moeder wilde altijd al een keer mee naar de groothandel en vanmorgen zaten we al voor achten in de auto. Ze heeft haar ogen uitgekeken en vroeg zich af hoe je ooit een keuze kunt maken. Ja, dat valt soms ook niet mee. Een lijstje met wat nodig is biedt dan uitkomst. Oké, het koord met goudkleurige balletjes stond er niet op maar daar komt vast wel een bestemming voor.

vouwengroothandelWe genieten nu nog even van de rust want volgende week vrijdag komen de nieuwe pakketten uit. Het gaat een drukke week worden. Albert was zo lief om nog een berg verzendozen voor me te verzamelen dus ik ben er helemaal klaar voor.

goud

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.