Ik heb wat weg te geven

feb 16, 2012 | Algemeen

Deze keer heb ik twee dingen om weg te geven. Ze liggen maar doelloos in het magazijn als vulling en worden niet gebruikt. Dat is best jammer.

Het gaat om 10 zakjes stekelpijpenragers. Ze zijn om popjes te maken die je wikkelt met wol. Door de stekeltjes hecht het wol er mooi aan.

En er is er een doosje met vijf vrolijk gekleurde hoedjes die gebruikt kunnen worden voor de PAASKUIKENTJE.

Heb je belangstelling? Laat dan een berichtje achter of stuur me persoonlijk een mailtje met wat je graag zou willen hebben. Volgende week woensdag vertel ik wie wat toegestuurd krijgt.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.