Ik vlieg er even uit

jan 14, 2016 | Algemeen

DSCF9018DSCF9016Met deze schattige vogeltjes ontwierp ik een pakket voor Pippilotta’s Schatkist. Tijdens de handwerkbeurs in Zwolle zullen te koop zijn bij Handwerkatelier Sari.

Vandaag vlieg er even twee dagen uit naar Delft en Amsterdam. Rugtas op, trein in, twee klanten bezoeken, logeren bij mijn broer en schoonzus en vrijdag naar het Rijksmuseum om eindelijk de nachtwacht eens in het echt te zien. Maandag hoop ik weer veilig op het nest (atelier) te zitten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.