Ik zet de bloemetjes buiten

feb 20, 2012 | Algemeen

Nog niet letterlijk hoor, daarvoor is het nog te koud. Maar het kriebelt al wel om in de tuin aan de gang te gaan en de potten te vullen met kleurige bloemen. Daarom ontwerp ik bloemen. De lavendel en zonnebloemen stonden al een poosje op mijn lijstje dus daar wordt aan gewerkt. Op de foto zie je de Lavendelhanger die ik in opdracht voor Niels Holgersson ontwierp.

In huis staan de tulpen op de theepot. Daarin kwamen ze het mooiste uit. Dat wordt deze week wat minder thee drinken. Dochter kwam thuis met een heus bruidsboeket dat ze op school gemaakt had. Leuk zo’n groene school maar hopelijk brengt het haar niet op gedachten om al te gaan trouwen op haar zeventiende.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.