Inpakken en uitpakken

sep 12, 2014 | Algemeen

DSCF5620Het inpakken van de pakketten is best arbeidsintensief. Alle lapjes vilt en tricot moeten op maat gesneden worden. En zakjes met kralen, kegeltjes of garen gevuld. Pijpenragers, bloembinddraad, vlieseline moeten klaar liggen want er mag niets vergeten worden. Maar weet je wat ook veel tijd kost? Het uitpakketten van de iconen. Vijftien zitten er goed verpakt in een doos. En als de doos open is moet je nog het beschermpapier dat er stevig omheen zit vanaf zien te pellen. Maar als het pakket uiteindelijk het atelier verlaat hoop ik dat jij het met plezier weer uitpakt!

DSCF5618DSCF5627

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.