Inpakken

nov 9, 2012 | Algemeen

 

Het leek hier deze week wel het pakhuis van Sinterklaas. Er moesten zoveel pakketten worden ingepakt. Door de drukte van de afgelopen weken was de voorraad tot een minimum geslonken. Heel wat vilt, tricot, kralen en zakjes gingen door mijn handen. Nu heb ik een tevreden gevoel als ik door het magazijn loop: de meeste bakken zijn weer gevuld.

 

 

 

Van Der Kleine Troll kwamen leuke foto’s binnen van de beurs in Wiesbaden. Voor haar ben ik nu Duitstalige pakketten aan het maken want ze gaat op nog meer beurzen staan.

 

 

Gisteren kwam de post nog een ingepakt herfstkaartje brengen met lieve woorden van Joke. Dank je wel, hij krijgt een mooi plekje in het atelier!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.