Inspiratie reisje

jan 28, 2013 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet is een echte inspiratie reis geworden naar Duitsland. Bij Angelique werden we hartelijk ontvangen in de winkel en bij haar thuis. We maakten een lange sneeuwwandeling achter hun huis met de honden en kwamen in het donker weer terug. Met verse broodjes en een glaasje rode wijn zaten we daarna bij de brandende kamin. De volgende dag hadden we veel te zien in Osnabruck.

En nu zitten er zoveel ideeën in het hoofd dat ik maar niet weet waar ik zal beginnen. Op de foto’s zie je een aantal schatten die we hebben meegenomen. Een fluitje voor de Flierefluiter uit de winkel van de Kleine Troll. Dat blaast toch beter dan op een stokje. Een schattig klein boekje met prachtige foto’s en patroontjes voor het maken van kabouters. Vier tijdschriften die nog niet bekeken zijn en nog een glazen stolpje. Nu nog op zoek naar tijd om alle ideeën uit te werken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.