Inspiratie voor de herfst

apr 3, 2013 | Algemeen

ontwerpen 3

Terwijl de lente in aantocht is wordt in het atelier al nagedacht over herfstontwerpen. Maar waar haal je inspiratie vandaan als er nog geen blad aan de bomen te zien is, laat staan verkleurde herfstbladeren? Het besluit om iets met een Eik te doen is al genomen. De verzameling natuurboeken biedt dan uitkomst.

ontwerpenHet is een kunst om voor iedereen wat te ontwerpen. Moeilijk, eenvoudig, bewerkelijk of snel klaar. Deze keer kies ik voor iets eenvoudigs op houten kegeltjes. Voor het resultaat moet je nog even wachten want in september komen ze pas uit. En hoe het er precies gaat uitzien weet ik zelf nog niet eens.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.