Interview, hondenharentas en stoere mannen

jul 8, 2011 | Algemeen

Afgelopen week stond een interview met mij op Het Moederbedrijf. Een beetje over mezelf maar vooral over het atelier. Als je interesse hebt kun je het hier lezen www.hetmoederbedrijf.com

En terwijl de kinderen al half vakantie vierden ging het werk in het atelier door. Het belangrijkste was natuurlijk bestellingen netjes klaar maken en versturen. Maar de hond werd ook uitgebreid geborsteld en de berg haren was zo groot dat ik ze gewassen heb. De haren hoop ik te zijner tijd door de viltwol te kaarden en er een “hondenharentas” van te maken. Ooit ging ik pantoffels vilten maar na een paar uur hard werken had ik een hoed. Hopelijk gaat het met de tas beter. Gelukkig heb ik al een aantal goede tips gekregen.

In de tuin vond ik een dode nachtvlinder. Hij was zo mooi dat ik hem besloot te bewaren. Nu staan er twee stoere mannen op de plank. Beide met het diertje dat me tot het ontwerp inspireerde.

Kom je hier maandag weer kijken? Dan heb ik een gratis zomerpatroon voor je.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.