Kabouter met druiventros

jul 11, 2014 | Algemeen

Kabouter met druivenDeze week kwam er een kabouter uit Pippilotta’s Schatkist gekropen en trok een grote druiventros achter zich aan. De druiventros is bijna 20 cm lang dus dat was een hele klus. Het pakket inclusief de tros druiven is alleen te koop bij Niels Holgersson. Helaas past het niet door de brievenbus maar gelukkig is Niels Holgersson dit weekend geopend en begin november staan ze ook op de Kreadoe! Maar versturen als pakket kan natuurlijk ook.
Fijn weekend en tot maandag!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.