Kabouter met lariksappeltje

feb 23, 2018 | Algemeen

Ik zit weer even in een kabouterperiode. Daarom nog een foto van een recent ontwerp dat mijn dochter Sanne Barelds fotografeerde. Het is de kabouter met een lariksappeltje. De lariksappeltjes komen uit een bos in Veenhuizen en hebben half jaar moeten drogen voordat ze in de pakketten konden.

In de knutselmand begint ook een kabouter vorm te krijgen, een kabouter met een vuurtje. Hij is nu nog een beetje eenzaam maar er komen nog vriendjes bij. Het zit allemaal in mijn hoofd en wacht erop om in een viltcreatie omgezet te worden. Aan ideeën heb ik nooit gebrek, aan tijd om ze vorm te geven wel.

Met natuurijs in het vooruitzicht verwacht ik volgende week een aantal keren van de radar te verdwijnen. De ontwerpen zullen moeten wachten want ik heb schaatskriebels.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.