Kabouter met Pompoen en en en …

sep 23, 2014 | Algemeen

kabouter met pompoenDeze week komt de Kabouter met Pompoen uit Pippilotta’s Schatkist. Hij is alleen bij Handwerkatelier Sari te koop en er zijn maar een beperkt aantal pakketten van gemaakt. Op haar open dagen van donderdag tot en met zaterdag is hij live te zien.

 

 
Opeens bedacht ik me dat over een maand de nieuwe serie pakketten al uit komt. En ik wil nog twee ontwerpen uitwerken. Het kan wel allemaal in mijn hoofd zitten maar het moet er ook uit. Daarom zat ik vanmorgen om half acht al met naald en draad aan tafel. En ik moet zeggen dat het goed gelukt is. Vanavond ga ik het patroon schrijven zodat morgen de printer aan het werk mag. Dan nog het vilt en tricot snijden en en en … Wat kan ik me soms toch druk maken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.