Kabouterpraatjes en Kabouterslaapjes

sep 24, 2018 | Algemeen

Eigenlijk wil ik de etalage veranderen maar heb er nog geen tijd voor vrij gemaakt. Ik leef me er altijd helemaal in uit dus het kost wel een paar uurtjes, inclusief het lappen van de ramen en daarna flink de stofzuiger in de rondte slingeren.

Ik heb al wel besloten dat het een kabouteretalage gaat worden met mos als ondergrond zoals op de foto’s. Je ziet hier de Kabouterpraatjes en de Kabouterslaapjes. Het zijn nog steeds geliefde pakketten en ik maak ze dan ook regelmatig bij. Eenvoudig om te maken en ze passen goed in een kinderhandje. Zij zullen zeker in de etalage staan net als alle andere kabouters die niet op reis zijn. Als het allemaal lukt zal ik er vrijdag foto’s van maken. Ik heb nu al zin om te beginnen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.