Kabouters

sep 30, 2015 | Algemeen

kabouterdeurtjeGeloof je ook nog een beetje in kabouters? Als je in het bos loopt en geritsel tussen de bladeren hoort? Wanneer je een rood met witte paddestoel ziet? Dan moeten er toch kabouters in de buurt zijn.

Om je fantasie een beetje te helpen kun je hier een GRATIS PATROONBLAD van een kabouterdeurtje met gluurkabouter downloaden. Stel je voor dat je dit nu tegenkomt in je tuin of in het bos ….. Dit kabouterdeurtje staat in onze tuin onder de zwarte els. Wie weet trekt het kabouters aan.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.