Kabouters en kerst

okt 7, 2013 | Algemeen

etalage 2Het is een drukte in de etalage nu de kabouters er hun intrek hebben genomen. Op heerlijk zacht mos genieten ze van hun uitzicht op de tuin en straat. Dat is een mooier plekje dan de plank in het atelier waar ze de rest van het jaar op staan. Daar hebben ze alleen uitzicht op de werktafel en zitten ze met mij opgescheept. Gelukkig hoor ik ze nooit klagen.

20131006_11224320131006_113107En terwijl het hier kaboutertijd is bracht de najaarshow bij de groothandel vooral kerstartikelen. Het was een mooi uitje met heerlijke hapjes en prachtige livemuziek waar we vanaf strobalen naar luisterden. Ik deed er geen inspiratie voor een nieuw ontwerp op maar kreeg wel zin in de wintermaanden vol warmte en gezelligheid binnenshuis.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.