Kabouters en Kreadoe

nov 7, 2014 | Algemeen

DSCF6289DSCF6291Voor een klant maakte ik honderd kaboutertjes. Het resultaat was een vrolijk gevulde doos. Eigenlijk zou ik best wat kaboutertjes kunnen gebruiken die mij helpen want het is al weken druk in het atelier.

Zaterdag gaan Albert en ik naar de Kreadoe om pakketten na te leveren. Natuurlijk zullen we ook de prachtige stands bewonderen en kijken wat er voor nieuws is op de beurs. Via Twitter zal ik jullie op de hoogte houden. Daarna nemen we twee dagen welverdiende pauze. Dinsdag is het atelier weer open.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.